Täydellistä tämä raikas jäädytetty klassikko jälkiruoka onkin, sillä sen valmistaminen onnistuu omassa kotipakastimessa ilman erikoisvälineitä tai kallista jäätelökonetta
Ihana herkullinen klassikkoleivonnainen, joka on kaiken lisäksi vielä helppo tehdäkkin. Olen joskus ennenkin ihmetellyt, miksi vanhat ihanat klassikot tuppaavat painumaan unholaan uusien leivontatrendien myötä
T. u. l. i. h. a. t. o. v. n. s. e. k. m. (. y. ). d. j. ä. 7. 0. -. 8. r. p. ö. ,. L. S. b. f. P. K. J. C. R. ". c. N. g. x. `. B. q. H. G. M. A. 2. 5. 1. 4. E. V. O. U. d l. t l
Tein ekaa kertaa elämässäni uppomunia. Ja voi, miten vallattoman vaivattomia ne olivat. Eli onnistuin. Keitin myös napakkaa parsaa ja tein ehkä toka kertaa hollandaisea
E. n. o. l. e. t. d. a. p. i. k. ä. h. y. r. u. m. s. J. j. ". f. -. L. ,. ö. ). T. v. H. K. S. g. M. 6. 0. 1. 9. 3. b. I. N. P. U. A. /. 2. 4. 5. R. O. 7. (. F. &. W. w. d l
Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Jospa ottaisin kevyen aloituksen ravintola postauksella. Ravintola Farouge on ollut vuosia ”pakko käydä” -listalla ja vihdoinkin viime vuoden lopussa se tuli koettua
O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. -. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. 4 Vuodenaikaa ravintolassa tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounasmenu. ravintola@4vuodenaikaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.