Onneksi olimme jättäneet lauantain lounaan väliin, sillä nämä annokset ovat jätti-isoja. Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Kyseessä ei kuitenkaan ole kasvis- tai vegaaniravintola, vaan kasvispainotteinen paikka. Haaveeni toteutui, kun Tuomiokirkon kupeeseen, entisen Huviretki-hotellin tiloihin avattiin Olympia-kortteli
Hän on syntynyt Montpellierissä Etelä-Ranskassa. Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. 4 Vuodenaikaa ravintolassa tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounasmenu. ravintola@4vuodenaikaa. 00 - 16. 00 - 16
Kylmäpaloittelutila oli minulle jo ennestään tuttu paikka, paloittelin siellä jo viime syksyllä yhden Yrjölän marjatilalta ostetun karitsan sekä Kukkamäen kuttutilalta ostetun kilipukin, mutta siitä en kirjoittanut blogiin, mainitsin siitä vain herkkusuun lautasella ruokablogin Facebook-sivuilla jossa yritän päivittää tekemisiäni useammin kuin täällä blogissa
-. K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. d l. t l
Muutamia kertoja tein vuohenjuusto-parsabruschettoja ja pari kertaa parsarisottoa. Joka kevät sitä silti päätyy joitakin kertoja ostoskoriini - jotain maagista siinä on
2-3 rkl rommia. Harmitti niin tuo viimeviikolla tekemäni Tiramisu, joka epäonnistui pahemman kerran. Niinpä siis tein uuden ja hyviä vinkkejä sain kommenttien muodossa
Juuri on Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva suomalainen ravintola, joka tarjoaa perinteisistä kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa modernilla tatsilla
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. s. a. r. i. n. N. y. t. l. ä. o. k. j. u. g. ,. K. 7. v. P. m. h. d. p. S. ö. b. x. T. V. R. J. (. 2. 0. ). A. 9. /. 6. 1. M. E. w. O. 5. 8. 4. <. k p
Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta. Tämän kun oikein valmistat, voit kuvitella olevansa ravintola Murun vieraana
-. -. S. i. p. a. n. m. u. l. e. h. j. k. s. t. B. o. A. d. ä. ö. y. v. R. (. c. r. g. ,. ). P. N. K. 1. w. 2. f. /. 8. 0. 5. ½. L. M. V. H. I. z. b. T. W. '. 4. ¼. 3. C. d l. r k. t l. r l
Kun asia meille (vihdoin) selvisi, päätettiinkin heti suunnata sitä testaamaan. Suolapähkinäbrownie kuulosti hyvältä, mutta lopputulos oli pettymys - pakko myöntää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.