RedVelvet kakku on noussut yhdeksi suosikkikakukseni ja onhan se muillekin kelvannut. Kakku on todella makea eikä sitä voi järjettömän isoa palaa syödä, mutta makeanhimo talttuu siis takuuvarmasti
Jouluksi valmistui myös tämä kakku. Tämä löysi tiensä tyttäreni mummin ja vaarin pöytään. Tässä kakussa reunoja ei koristella mitenkään, vaan täyte kasataan kakun sisälle ja päälle
S. ö. i. n. e. k. a. r. l. ä. m. s. R. d. V. v. t. c. u. p. K. o. J. ,. h. j. y. N. P. ". T. ). -. g. (. C. 1. 2. 4. 0. 3. /. 7. 5. H. D. O. 8. +. L. F. f. A. 9. B. w. W. E. k p. g ). d l. t l. r k. m i. g ,
RedVelvet -kakku on tunnettu hehkuvan punaisesta pohjasta ja tuorejuustoa sisältävästä täytteestä. RedVelvet -kakun historia ulottuu 1800-luvun lopulle saakka, joten sen ensimmäisistä vaiheista liikkuu monia teorioita
T. i. t. d. ,. v. ä. h. n. l. s. J. e. k. a. j. o. m. V. y. u. r. p. D. N. g. ö. E. -. I. (. c. z. P. ). b. w. A. K. M. 1. 6. =. 2. x. B. 5. 0. f. 3. 7. O. L. S. R. Ä. Y. ". ) l. c m. d l. t l
K. O. S. -. V. A. L. U. M. N. I. T. J. o. s. e. t. i. j. a. n. h. l. p. r. v. k. u. ,. ä. y. m. d. 2. 0. ö. E. H. Y. 3. D. R. C. P. (. 1. ). c. b. 8. /. 7. 5. f. 4. g. B. w. Ä. d l. t l
P. u. n. a. i. s. t. M. h. k. e. V. l. o. S. ä. m. v. ,. r. j. C. f. R. d. p. A. T. y. I. ö. B. K. J. O. H. 6. 5. 1. 2. L. Y. (. 0. c. ). 7. 3. -. 4. Ä. E. U. g. /. ) l. d l
N. y. t. u. l. e. h. k. ä. p. s. i. n. o. m. j. a. (. ). v. d. r. ö. M. H. ,. c. T. -. D. I. K. J. A. 1. 5. g. 0. 7. f. +. 3. 2. O. L. S. V. 4. /. Ä. R. E. U. Ö. Y. P. ) l. d l. t l. c m
Red food coloring. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat together the oil, buttermilk, eggs, white vinegar, vanilla extract and enough red food coloring until the mixture is well combined and reaches your desired color
Hesarin Ruokatorstaissa oli niin houkuttelevan näköinen redvelvet- kakku, että oli pakko kokeilla. itse hieman lisäilin väriä ja lopputuloksena oli enemmänkin ”brown velvet cake” mutta maku siitä huolimatta todella kohdillaan
Yksi monesti toivotuista resepteistä on ollut redvelvet -kakku, tuliainen rapakon takaa tämäkin. Lähdin tutkailemaan erilaisia redvelvet -reseptejä ja havaitsin, että moni ohje muistuttaa mehevän suklaakakkupohjan ohjetta, mielipohjaani juuri sen ihanan pehmeän rakenteen ansiosta
RedVelvet cupcakesTaikina. 6 dl vehnäjauhoja2 rkl kaakaojauhetta2 tl vaniljasokeria 3,5 dl sokeria300 g huoneenlämpöistä voita2 isoa kananmunaapunaista ellintarvikeväriä (laitoin Wiltonin Red No taste väriä 1 tl)reilu 2 dl piimää 1,5 tl ruokasoodaa2 tl valkoviinietikkaa Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja kaakaojauheVatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen voi vaahdoksiLisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenLisää punainen väriaineLisää joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja piimää kolmessa erässä, joka välissä kunnolla tasaiseksi sekoittaen
Tällaiseen pallonmuotoiseen kakkuun kannattaa valita sokerikakkua napakampi kakku, esimerkiksi tämä RedVelvet -kakku toimi oikein hyvin tällaisessa kakussa
Kakku on RedVelvet -kakun pohjoinen sisko, kunnianosoitus USA. Black velvet -kakku kuin tummaa samettia on mehevä juhlakakku, jossa yhdistyvät viskin, tumman suklaan ja mustaherukan maut täyteläiseksi kokonaisuudeksi
RedVelvet on amerikkalainen, yleensä kakkumuodossa oleva tunnettu leivonnainen, joka on erityisen kuohkea sekä mehevä ja kuten nimikin sen kertoo - punainen
RedVelvet Cake on ehkä upeimpia kakkuja, mitä on olemassa. Ja nimenomaan se, että RedVelvet -resepteissä itse kakku on kirkkaan punainen, tekee niistä niin erityisiä
P. u. n. a. i. s. e. j. v. l. k. o. y. h. d. t. m. ä. K. c. p. N. r. ,. ö. ). M. J. R. V. S. 1. 2. 6. 0. g. 7. 5. (. L. ". A. -. 3. f. T. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.