Jäähdyttele nestettä hetki ja sekoita rahka-valkuaisseokseen. Sotke myslin joukkoon sidosaineeksi tilkka mansikkaeittoa ja painele mysli kakku- tai piirakkavuokaan kakun pohjaksi
tämä on aivan eri sfääreissä tavalliseen pastalevyistä, rasvaisesta jauhelihasta ja vehnäjauho-voi-juustomössöstä valmistettuun erittäin epäterveelliseen lasagneen verrattuna
Eilen tein nyhtöpossua bataatti-perunalohkoilla ja aamulla herätessä (olin tämän viikon vatsataudissa tai sain ruokamyrkytyksen alkuviikosta kiinalaisesta ravintolasta) tuntui että tekee mieli jotain makeaa ja hyvää
Bbq-kastikkeella marinoituun nyhtöpossuun tarvitset siis. Ja Bbq-kastikkeeseen. Possua en marinoinut etukäteen, vaan laitoin vain possun pintaan ensin suolaa ja Bbq-kastikkeen vasta noin kaksi tuntia ennen possun valmistumista
Salaisuutena se, että keitto pohjautuu kukka- ja parsakaaliin, eikä keitossa ole perunaa ollenkaan. Kävin töiden jälkeen tänään kahden tunnin kävelylenkillä ja matkaa hurahti pikkuista vajaa 12 kilometriä
loppuihan se wannabe-kesä viimeinkin. Koska minulla ei sattunut olemaan mitään kasvipohjaista kermaa kaapissa ensimmäisen keittokatastrofini makumaailmaa pehmentämään, mutta cashewpähkinöitä sen sijaan oli vaikka pienen kylän tarpeisiin, päädyin tekemään cashewkermaa
Myskikurpitsasta on kyllä tullut mulle uusi lemppari, se on tämän syksyn aikana jossain määrin jopa sysännyt toisen suosikkini – bataatin- ykkössijalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.