Restoran Ö. Goat cheese and spruce syrup (ash cookie) & Põltsamaa Kuldne 2005. Lähdimme O. n kanssa lokakuussa ensimmäistä kertaa ilman Pikkukokkia viikonlopuksi reissuun
Kävimme mini- ja apukokin kanssa Tallinnassa isäni luona ja palasimme kotiin eilen. Sain kutsun tulla testaamaan Tallinnassa vasta kaksi kuukautta sitten avatun The Seafood Barin, joka sijaitsee aivan loistavalla paikalla, aivan vanhankaupungin porteilla, Viru-kadulla, kuuluisia kukkakauppoja vastapäätä
Leveä sivukatu antaa Ribe-ravintolalle ylellistä avaruutta jo ulkoapäin. Nimenomaan 7 vuotta sitten perustivat entiset Olympia-hotellin tarjoilijat herrat Argo Koppa, Margus Linkgreim ja Veiko Treumann Ribe-ravintolan, koska halusivat tarjota hyvää palvelua hyvässä ravintolassa
Maaliskuu etenee kuin siivillä. Vaikka ensimmäinen kevätkuukausi tuli avattu blogin puolella aurinkoisen soseen avittamilla pekonipullilla, niin oikeassa elämässä emäntä korkkasi sen vähintäänkin yhtä aurinkoisella kookos-kanakeitolla
Maapähkinävoi-suklaa-karkit. Helppo+nopea+kolme ainetta=herkulliset maapähkinävoi-suklaaherkut. Koko viime vuosi on ollut meidän keittiössä melko suklaavoittoista
No niin, nyt on toivuttu parin päivän takaisesta märinästä. Kiitos kaikille ihanista viesteistä. On aina kivaa, kun kommentoitte, ja viimeisimmät viestit olivat niin ihania, että oma mörköily alkoi sekä nolottaa että naurattaa
Kivaa sunnuntaita sulle. Toivottavasti kulunut viikonloppu on ollut onnistunut. Minä olen nauttinut hyvästä ruuasta, vaniljantuoksuisista kynttilöistä, Tallinnaa hellineestä lumipyrystä (
puolen Tallinnassa. Viikonlopun herkuttelun jälkeen onkin hyvä taas palata. ruotuun. Ihana oli nauttia kauniista ja maukkaista annoksista lahden toisella
Somessa on vilissyt monenmoista sovellusta s`mores herkuista. Tutuin tapa tehdä herkku, on paistaa nuotiolla vaahtokarkki ja tunkea se suklaan kanssa kahden keksin väliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.