Rieskarullat kahdella helpolla täytteellä. Herkulliset rieskarullat kahdella helpolla täytteellä. Uudenvuodenaatona meiltä löytyi pöydästä kahden kakun lisäksi myös kahta erimakuista rieskarullaa paloiksi leikattuna
Rieskarullat 42 pientä annospalaa. Meidän nuorison mieleen on wrapit erilaisilla täytteillä. Ainoa miinus niissä kuulema on se ettei ne tortillalätyt maistu millekkään
Tonnikala rieskarullat sai sisäänsä tonnikalaa öljyssä, josta valutin öljyn pois. Nyt teki mieli herkutella rieskarullilla ja teinkin sitten kolmea eri sortti, kanarullia on tässä yläkuvassa ja seuraavat ovat tonnikalarullia ja alempana vielä kinkkurullia
Nämä rieskarullat ovat todella yksinkertaisia, mutta sitäkin maukkaampia. Rieskarullat sopivat aamupalalle, alkuruuaksi tai mikseipä vaikka pääruuaksi tuhdin salaatin tai keiton kanssa
Löysin eräästä ranskalaisesta ruokalehdestä idean hauskaan "omelettikakkuun". Tämä suolainen "tuhatlehtinen" sopii vaikka näyttäväksi aamiais- tai brunssitarjottavaksi ja se syntyy helposti paistamalla ensiksi läjä ohuita omeletteja ja pinoamalla ne tämän jälkeen erinäisten täytteiden kanssa päällekäin täytekakun tapaan
Kiva idea vaikkapa kesän juhliin. Gluteenittomia rieskoja ei taida kaupoista löytyä. Tein pohjaksi perunarieskaohjettani mukaillen pellinkokoisen rieskan/lepuskan
Eilisiin juhliin tein myös rieskarullia. Tällä kertaa savuporon makuisena. Sisällehän voi laittaa myös kinkkua, tai vaikkapa kylmäsavulohta ja eri tuorejuustoilla saa muokattua makua myös helposti
Perinteiset rieskarullat lihatäytteellä ovat tuttu näky juhlapöydässä. Nämä rullat väkerrettiin 50-vuotisjuhliin ja tarjottiin savulohimoussen ja saaristolaisleivän sekä feta-punasipuli-tonnikala-täytteisten rieskarullien kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.