Tämän helpon ja nopean herkun valmistamiseen tarvitset jonkinlaista sitkoista vaaleaa leipää. Idea näihin leipiin syntyi alun perin opiskelijavaihdossa Tanskassa
N. ä. m. p. i. v. t. y. k. s. e. l. a. h. j. ,. n. o. ö. u. P. r. d. T. -. K. S. M. b. (. 4. ). 2. 1. 0. g. 8. f. L. A. J. 5. ½. Y. B. é. ". 3. Ä. D. c. 6. C. 7. E. 9. F. G. H. I. V. x. O. '. w. U. R. W. Z. a l. a n. d l
Ohjeessa linkitetty blogista aimmin löytyviin kurpitsansiemenpeston sekä uppomunan ohjeisiin, mutta laitan tähän kuitenkin nyt tuon tagliatellen teko-ohjeen, ettei tule hurjaa määrää pelkkiä linkkejä
Pesto maistuu maukkaalta myös maidottomana ja vegaanina ilman parmesaaniraastetta (tällöin kannattaa lisätä joukkoon ehkä hieman enemmän siemeniä, jotta peston rakenne pysyy jäykempänä)
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
peston raaka-aineena. Ja huomatkaa – tämä ei ole maksettu mainos. Minä valmistin pestoni Vitamixillä, joka pyöräyttää kerralla helposti kaiken valmiiksi tahnaksi
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Soseuta sitruunapeston aineet tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää öljy, pinjansiemenet, parmesaaniraaste, kuoritut ja paloitellut valkosipulinkynnet ja mausteet
Sekoita lopuksi raastettu parmesaani peston joukkoon varovaisesti. Ihmiset, jotka änkevät sisään julkisiin kulkuneuvoihin ennen kuin muut matkustajat pääsevät sieltä ulos
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.