1. Perunakakku. Keitä perunat lähes kypsiksi, 10-15 minuuttia, kuorineen. Anna niiden jäähtyä ja kuori ne. Raasta perunat karkeasti ja paista kakkuna teflonpannussa nokareessa ruskistettua voita n
1. Liuota liemikuutiot kiehuvaan veteen padassa. Laita broilerinpalat joukkoon ja keitä yhdessä laakerinlehden, porkkanapalojen ja sipulilohkojen kanssa kannella peitettynä 35-40 minuuttia
N. y. t. o. n. h. u. i. l. k. s. e. r. ä. m. a. j. v. T. p. b. ö. V. ,. H. U. M. d. L. 4. 0. g. 1. /. 2. Ä. Y. E. -. c. S. A. P. O. K. I. R. 3. J. d l. t l
M. i. n. u. l. a. o. p. h. t. k. r. e. s. d. v. -. V. ä. j. ,. (. ). T. m. J. y. I. ö. E. L. N. f. S. P. b. g. W. A. w. 2. 3. O. 6. 5. 0. H. K. 8. 1. R. 7
Täydellisen jauheliha-olutpihvin jalanjäljillä oltiin. Tuliko siitä sitten täydellistä. -no jaa-a. Täydellistä ruokaa on kivempi tavoitella kun saada aikaiseksi
En tiedä, mikä näitä meidän radanvarsikaupunkeja oikein riivaa. Tarkoitan tätä kaupunkien helminauhaa Riihimäen ja Tampereen välillä, joiden ruokaravintolatarjontaa tulee aina silloin tällöin pohdittua
Varmasti lähes kaikki tietävät ainakin nimeltä helsinkiläisen ravintolakoulu Perhon, mutta kuinka moni tietää ravintola Perhon, joka ei todellakaan ole mikään pelkkä lounasravintola, vaan missä voit nauttia laadukkaan illallisen perinteikkäässä ympäristössä
Paholaisenhillo sopii erinomaisesti riistapihvien, -paistien, -ribsien ja –burgerien lisukkeeksi. Sopii siis miltei kaiken grillatun, paistetun tai paahdetun riistan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.