I. h. a. n. e. s. i. m. ä. l. -. t. k. o. r. f. p. y. d. u. M. v. S. j. N. ,. V. ö. J. P. g. G. 3. b. (. 5. 0. ). 2. 4. c. 1. /. T. K. L. R. Ö. E. O. Ä. Y. 6. B. U. d l
N. y. t. s. n. i. a. e. h. k. ä. p. r. o. j. l. ö. m. ,. v. J. u. (. g. ). f. D. '. L. I. G. M. 6. 0. -. 1. 5. d. K. S. P. 2. 3. 4. +. H. E. 7. A. k g. d l. t l
Il miglior millefoglie di Roma. Yksi Italian suosituimmista juhlaleivonnaisista (tarjottavista sekä tuomisista) on ehdottomasti millefoglie, eli tuhatlehtileivonnainen
Roomalaisesta Carbonarasta on ollut meillä puhetta aiemminkin ja perusreseptikin jo löytyy. Tämä on (joskus arkisenkin) pastaruoan viikonloppuversio, jonka perheemme chef valmisti kun kovasti toivoin semmosta "täydellistä carbonaraa" jossa pasta olisi tuoretta ja ihanaa, kastike kermaista ja maukasta (ilman tippaakaan kermaa) guanciale rapeaa ja herkullista, sopivasti pecorinoa ja paahdettua mustapippuria
Mikään ei voita jäätelöa näillä kesähelteillä, mutta mitä tehdä kun hiilihydraattitietoisuudesta on tullut elämäntapa, eikä kaupan jäätelötiskien sokerihöttö kiinnosta pätkääkään
Tämä on taas sarjassamme niin äijäruokaa kun voi vaan olla. Mies rakastuin tähän ihan kokonaan, minä söin muutaman palan ja totesin, että ei ole mun ruoka
Vietimme eilen tyttöjen iltaa nyyttäriperiaatteella ja minulla oli kunnia olla jälkkärivastaava. Voin, sokerin ja suklaan suurena rakastajana olin roolistani todella otettu
nautiskele kuin ristorantessa konsanaan. Muistatko kun kerroin viime viikolla meidän uudesta ja. tehokkaasta keittiöapulaisesta eli Slow Cookerista, herkullisia aterioita
Jihuu, tänään leivoin marianne-muffinsseja. Ihan sen takia, että me saadaan vihdoin hoitopöytä. Me haettiin tämä jo maanantaina, kun hyvä pöytä löytyi paikallisen Facebook-kirppiksen kautta ja vieläpä ihan 800 metrin päästä
Tällä rakkauden viikolla oltiin taas kuin vastajuhlimamme 11-vuotisen taipaleen alkumetreillä, kun pienen pilan johdosta tajusin, ettei miehelle ollutkaan ihan sataprosenttisen selvää oma kätisyyteni
Antipastitomaatti-mozzarella-basilikasalaatti pestollaaurinkokuivattu tomaatti-oliivileipänen Il secondo piattovuohenjuustokanaa, rosmariinikasviksiaI dolcitiramisu tomaattiamozzarellajuustoatuoretta basilikaapestoaLeikkaa tomaateista pieni kantapala pois että tomaatit pysyvät pystyssä
Granita on perinteinen Sisilialainen kesäherkku. Siitä ei voi olla tykkäämättä. Sitä syödään yleensä aamupalaksi "Brioche con il tuppo"n kanssa, eli todella kuohkea ja kevyt pulla suomennettuna tupsupulla, muodonsa takia
Se tomaattinen osso buco. 21. 11. 2015 by Merja 1 kommentti. Maailmalla riehuu monenlaista sotaa. Viattomimmasta päästä on se tuleeko osso buco tehdä biancona vai con pomodoro, valkoisena vai tomaattisena
Churros. Vi lagade en hel del påskmat (bland annat basilikagravad lax och lammracks) och åt en massa godis men det har ändå känts viktigast att bara vara tillsammans och inte göra något så märkvärdigt
Uunipasta, eli pasta al forno, on ehdottomasti yksi minun lempiruoistani. Uunipastojen klassikkohan tietysti koko Italiassa on lasagne alla Bolognese, alunperin Emilia-Romagnalainen ruoka, jossa ennen uuniin laittamista, tuoreiden pastalevyjen väliin on kasattu ragù-soosia, bechamel-soosia (besciamella) ja raastettua parmesaania (parmigiano reggiano)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.