Radio Aallon sivuilla on muuten nyt käynnissä reseptikilpailu, missä tämäkin resepti kisaa muiden Blogirinkibloggaajien reseptien kanssa Herkullisimman reseptin -tittelistä
Lisää kauden satoa, avomaankurkkuja. Kermaisen pehmeä täyte ja maukas pohja maistuivat herkulliselta, mutteivät kuitenkaan niin ihmeelliseltä, että olisin ohjetta kilpailuun lähettämässä
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä. 1 rkl suolaa
Mikroparsakaalista en kyllä välitä vieläkään (edes siinä tapauksessa kun päälle laittaa valtaisan nokareen Oivariinia), mutta onneksi vaihtoehtoja on muitakin, kuten tämänpäiväinen episodimme Ainon niksinurkassatodistaa
Ja oli se edelleenkin ihan törkeän hyvää. 3 rkl vehnäjauhoja. Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. 3 rkl vehnäjauhoja
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
Tässä taas uusi Nutellan käyttö eli laitetaan suklaa-pähkinäherkkua pullan väliin, pehmennetään sitä kermavaahdolla ja yritetään ahmia iso annos sivistyneesti pölysokereiden lennellessä syliin
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
Bring the whole milk and salt to a simmer in a large, heavy-duty saucepan over medium-high heat. Simmer the milk mixture gently until curds form, usually one to two minutes
Ensinnäkin tämän Porkkana-Fetajuustopiirakan täyte (eikä pohjakaan nyt yhtään hullumpi ole. Valmista taikinan kohotessa täyte kuullottamalla porkkanaraaste ja sipuli paistinpannulla tai kasarissa
vehnäjauho ja mausteet ja kääntele seokseen varovaisesti ettei kuohkeus katoo. Ite pursotin ruusupursotuksia ja päälle suihkutin elintarvike hohtosprayta
Ihanan rapsakat ja hieman karkkimaisten lastujen ohjeen haluan jakaa nyt teidän kanssanne. Vanhin tytär oli kokkikerhossa tehnyt näitä ja toi mukanaan muutaman maistiaisen sekä reseptin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.