Kakun pohja on tehty suklaatäytekekseistä ja pähkinöistä, täyte taloussuklaasta, mascarponesta ja kermasta ja päällinen on kuorrutettu mini vaahtokarkeilla, valkosuklaanapeilla ja cashew-pähkinöillä
Tämä jäätelöohje pohjautuu kolmeen raaka-aineeseen, kondensoidusta maitoon, glukoosisiirappiinja Flora Vispiin, jonka tilalla voi tietysti käyttää myös oikeaa kermaa
Yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista marianne crush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
Rockyroad (yli sata pientä palaa). 100 g Marianne-keksejä (paloitte ja sekoita vaahtokarkkeihin ja lakuihin). 100 g Marianne-keksejä (paloitte ja sekoita vaahtokarkkeihin ja lakuihin)
20-30 cm vuokaan. Siirrä takaisin uuniin ja paista 2-3 minuuttia. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25 minuutti 150g maitosuklaata/tummaa suklaata
Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi kävin mustikassa ja tein pitkästä aikaa jäätelöä. Olen edelleen hyvin kiintynyt pieneen jäätelökoneeseeni, mutta sillä pystyy tekemään jäätelöä kerrallaan hyvin pienen määrän
Tarjolla oli herkullisten sydämen muotoisen savulohi- ja kinkkutäytteisen voileipäkakun, tytön värikkään täytekakun, pojan elefanttikakun, pannacotan sekä minttuisten mokkapalojen lisäksi myös näitä värikkäitä RockyRoad-tyyppisiä herkkuja
Eilen kuvasin videolle RockyRoadit. RockyRoad. 2-3 dl minivaahtokarkkeja. 2-3 dl minivaahtokarkkeja. Olen taas niin innostunut videoiden teosta, kun välillä oli vähän hiljaisempaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.