Oon koko päivän rallatellut ja hyräillyt joululauluja. Ulkona paukkuu pakkanen, mutta tuvassa on lämmintä ja keittiössä leijailee ihana jouluisten mausteiden tuoksu
Päätin kokeilla hieman erilaista murotaikinaa, joka sopisi samoin soija-allergisille, vaikkakin pidän kovasti aikaisemmin postaamastani murotaikinasta, josta tein myös soijattoman variaation
Kuivattuja sieniä on myös helppo murentaa pienemmiksi. Tässä jakamani resepti on alunperin julkaistu Kodin Kuvalehden juhlavuoden leivontakoulu lehtisessä monia vuosia sitten
ostanut raaka-aineita thai-tyyliseen kanakeittoon ja kävikin kuin. kunnes niistä alkaa irrota tuoksua. siinä oli sellaisia makujaja raaka-aineita, että ei sitä olisi voinut
Emman makeat piirakat -kirjasta tämä ihana ohje. Alkuperäisessä ohjeessa oli keksipohjassa käytetty Oreo-keksejä, mutta minä korvasin ne Pirkan Origo-kekseillä, jotka ovat vähän parempia kuin Oreot - minun mielestä
Pähkinät ovat valmiita, kun ne alkavat tuoksua pähkinäiselle ja sokeri on alkanut kuivahtaa. Rakastan syötävien joululahjojen valmistamista ja antamista lähimmäisilleni, joten olin iloinen, kun pääsin mukaan Suomen Sokerin huippukivaan kamppikseen suunnittelemaan joululahjaideoita
Osta aina valmiiksi fileoituja silakoita jollet kotona halua harjoitella silakoiden perkaamista, joka on taidelaji jonka muuten puolisoni hallitsee täydellisesti, kuten myös ahventen perkaamisen ja nylkemisen
Todella rapeita, maistuvia, sitkeitä ja ihanan makuisia pikkuleipiä, jotka valmistuvat hetkessä. Lisää joukkoon muna, siirappi ja appelsiininkuoriraaste
Tervetuloa maaliskuu ja KEVÄT ♥. Enkä edes pistä pahakseni sitä ummehtuneen maan tuoksua, mikä etenkin iltaisin tulee väkisinkin nokkaan aina näin keväisin pihalle mennessä
Aina silloin tällöin leivon pullaa, ja usein leipomuspäivä osuu lauantaiksi. Lauantaina pulla maistuukin parhaimmalta, kun viikon työt alkavat olla hyvällä mallilla, ja kun on aikaa istua rauhassa nauttimaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.