N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. 3. /. 7. J. r k
V. i. m. e. v. k. o. l. p. u. n. a. s. r. t. j. ,. y. ä. I. h. E. ). A. T. ö. f. P. (. /. z. J. d. M. L. K. U. R. N. S. O. F. É. 2. 0. g. -. 3. 1. H. _. b. c. Ä. Í. 5. 4. Y. Á. Z. C. 7. 9. 8. G. '. ½. ) l. d l. t l. k g
I. s. ä. n. p. i. v. k. u. o. j. r. a. e. l. h. t. K. y. b. g. ö. E. ,. m. -. M. d. A. R. f. S. P. (. ). 2. 1. 5. H. B. q. 3. D. ½. c. w. F. L. 4. T. J. 0. 8. 6. C. ". N. x. t l. d l. m i. c m
Jumitun usein kokkailemaan samantyyppisiä ruokia peräjälkeen ja koska nyt keittiössä valmistuu usein hedelmäsalaattia tai paistettuja hedelmiä valikoitui ideoista toteutettavaksi rommihedelmät
Parasta siiderikanassa on oikeastaan tuoksu, joka tulee uunista, kun ruoka kypsyy. Onneksi tuli tarkistettua ja todettua, että naistenpäivä ei olekaan virallinen liputuspäivä Suomessa
Perusta on jotain juustoa, kasvista ja mausteita. Fetaa kaavailin ensin, mutta sitten huomasin, että joululahjana oli saatu juustopakkaus, jossa oli chilituorejuustoa
Halloweenista aletaan olla selvitty ja nyt alan jo uskoa, että eiköhän meillä ensi vuonnakin jotain samansuuntaista liikehdintää nähdä - klinikkavuoden sallimissa puitteissa
Tämä siis on pääsiäis/kevät henkinen menu, jonka toteutimme jo helmikuun alussa, joka piti julkaista ennen pääsiäistä, mutta kovin on taas laiskottanut tämän bloggaamisen suhteen
Ruisnappeja. Suolaa, sokeria ja pippuria mausteeksi. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi, rouhi päälle suolaa, pippuria ja ripaus sokeria(suolaa imaisee aika reilusti)
Kun pakkanen paukkuu ulkona, ja luntakin on oikein riittävästi, on mukavaa lämmitellä sisällä. Näillä keleillä ruokakin pitää olla topakkaa, lämmittävää ja ravitsevaa
Oli niin mukava kokkailla ja niinpä innostuin vapun kunniaksi tekemään vieraille herkkuja. Mutta kaikki onnistui minusta loistavasti ja vieraatkin näyttivät tyytyväisiltä tarjoiluun
J. u. h. a. n. s. p. ä. i. v. e. t. o. l. k. y. r. j. m. E. d. ,. K. ö. g. L. b. S. P. c. -. R. I. A. H. ´. D. M. V. N. T. C. O. Ä. (. 4. ). 1. /. 2. 5. 0. 3. f. G. W. d l
Ongelmaksi alkaa muodostua tilanpuute, tasojajakaappeja keittiössä on liian vähän. Uusia ruokalajeja kun kokeilee, tulee ostettua erilaisia raaka-aineita jotka vaativat ansaitsemansa tilan keittiöstämme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.