Rousku-punajuurivorschmack
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 4 (200 g) nuorta punajuurta
  • 2 pientä punasipulia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2  rkl öljyä
  • 200  g lampaanjauhelihaa
  • 200  g paloiteltuja, ryöpättyjä rouskuja
  • 4  dl hienonnettua salvian lehteä
  • 1  tl merisuolaa
  • 1  tl rouhittua mustapippuria
  • 50  g syötävän suolaista matjessilliä
  • 1  dl kermaa
  • smetanaa ja herkkukurkkuja tarjoiluun

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.