Samaan tyyliin harjoittelin pursotusta kuin aikoinaan Ensiferumin logoa tehdessä. Mitä tekisit ylimääräisellä pikeerillä/ sokeri-vesikuorrutuksella, joka jää runebergin tortuista yli
J. o. u. l. p. i. a. r. t. n. s. e. k. h. ä. m. j. y. ö. v. d. ). T. O. g. D. ,. 6. P. 1. 0. 5. 2. K. A. S. L. M. V. 3. 4. /. E. (. 7. 8. 9. H. Ä. U. I. R. -. N. , l. d l. t l
”Royal Chef Vesa Parviainen on tehnyt uuden jouluisen reseptin, Royal-kääretortun. Kääretortun maku on Royal-suklaan myötä samettisen pehmeä ja karamellinen
Koristelin tortun royal pähkinäsuklaapalasilla ja tomusokerilla. Kuten aiemmin mainitsin, sain Royalilta suklaanäytteitä ja ihanalta kuulostavan kääretorttureseptin, jonka on kehitellyt Royal Chef Vesa Parviainen
For the icing. Nyt yli viikkoa myöhemmin kivut ovat siirtyneet ranteista suurimpaan osaan muistakin nivelistä ja kävely ja käsillä kirjoittaminen ovat minulle kivuliaita kokemuksia
Alkuperäisessä ohjeessa käytetään kuorrutteena kermavaahtoa, mutta koska se ei nyt herättänyt innostusta, kehittelin kaapista löytyneistä aineista vaniljaisen tuorejuustokuorrutteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.