Rucola, tomaatti ja cheddarjuusto maustavat munakokkelista ihanan aamupalan tai brunssin. Siis todella herkullista ja mehevää munakokkelia rucolan, tomaatin ja cheddarjuuston kera
rucolaa. Sillä välin olet keittänyt pastan ja valuttanut sen ja nyt voi lisätä pastan sekaan ruohosipuli, rucola, murennettu sinihomejuusto ja pähkinät ja sipaus mustapippuria ja eikun syömään
N. y. t. o. n. l. u. p. a. i. m. s. k. j. r. e. h. v. ä. K. c. -. M. ,. J. R. g. S. ö. b. ”. L. d. T. 4. V. 2. 0. 1. 5. 7. w. H. A. *. ü. ô. P. ’. f. d l
Syksyn paras leipä syntyi rilletestä, paahdetusta maalaispatongista, rapeasta romaine-salaatista, rucolasta, suppilovahveropikkelssistä ja cornichon-kurkuista
Rucolaburschetat on minulle rakas maku- ja matkamuisto Italian vuosilta, ystävältä opittu äärimmäisen yksinkertainen resepti, mutta aivan täydellisen herkullinen, jos rucolan kitkerä maku miellyttää
Se on aina ah-niin-ihanaa, mutta tällä kertaa päätin tehdä vähän hienostuneemman kakkuversion ja lisätä Kinuskikissan tapaan tuttuun makumaailmaan hieman potkua wasabin ja rucolan avulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.