Ruispohjainen feta-punasipuli piirakka.
Dahlian herkut
Dahlian herkut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 Valmis ruistaikina pohja
  • 0,5 prk ranskankermaa
  • 2 isoa punasipulia
  • 3 tomaattia
  • 1 prk valmiita fetakuutioita
  • 1 dl juustoraastetta (käytin itse Polaria)
  • 1. Painele sulanut taikina pellille leivinpaperin päälle
  • 2. Levitä päälle ranskankerma
  • 3. Pilko sipulit ja tomaatit. Levitä fetan kanssa piirakan päälle, ripottele päälle juustoraaste
  • 4. 225 asteinen uuni, noin 15-25min, riippuen piirakan täytteiden määrästä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.