Ensimmäisen kerran pääsin maistelemaan niitä lomareissulla Israelissa, toistamiseen niiden makumaailmaan hyppäsin kesäkuussa kaveriporukan grillikerhon tapaamisessa ja kolmas kerta oli tämän vuoden Ruisrockissa illan jo hämärtyessä
Se on hassua, sillä koskaan aiemmin en ole tuntenut mitään ihmeellistä vetoa saarivaltioon, mutta nyt katselen tiiviisti Lontoon lentoja (ei kovin järkevää näin olympia-aikaan), kuuntelen tv-sarjoissa puhuvien aksentteja ihastuksella ja tietysti huudatan poppia (tätä tehdessä taustalla soi Pulp, joka olisi Ruisrockissakin kuultavissa)
Ja millaisen kattauksen viikonloppuna Turussa järjestetty Ruisrock näiltä osin tarjosikaan. Sitä tietää tulleensa tiettyyn ikään, kun festareille lähteissä tarkistaa artistiohjelman lisäksi myös sinne saapuvien ravintoloitsijoiden kirjon
Hans Välimäen uuden ravintolan herkut Ruisrockiin . Ravintolalaiva Cindyn tarjoilija Madeleine Grankul kantaa pöytään mitä mainiointa kesäistä lounasruokaa, korvasienimuhennosta ja graavattua lohta kera varhaisperunoiden
Hans Välimäen uuden ravintolan herkut Ruisrockiin. Kasvispaella syntyy grillissä. Kuvat. TS/Tara Jaakkola. Kevyen kasvispaellan ja kotitekoisen leivän tekeminen onnistuu myös grillissä
Vertauksen vuoksi kolmen päivän lippu Ruisrockiin ilman leirintäaluetta maksoi tänä vuonna 125 €. Kuten jo hehkutinkin Facebookissa ja Instagrammissa, viime viikonloppuinen Positivus-festivaali oli helposti yksiä hauskimpia kokemuksiani ikinä
Viime kerralla meininki oli aika railakasta ja kosteaa (oli Ruisrock), mutta nyt tuli vietettyä siskon kanssa sellaista laatuaikaa, johon kuului syöminen, herkuttelu, teatteri, koirien kanssa lenkkeily ja taas herkuttelu
Viime viikonloppuna oli Ruisrock, ja minäkin pääsin taas sinne kahden vuoden tauon jälkeen. Viime vuonna tyydyin vain majoittamaan muita ruissilaisia, mutta sainpahan ainakin heistä brunssiseuraa
Vaihteeksi ja oikeastaan ihan vaan siksi, koska kaikki ovat Ruisrockissa tai muilla festareilla ja murtunut varpaani jomottaa niin häiritsevästi, etten luultavasti edes heti nukahtaisi
Niitä tullaan myymään kesän aikana Ruisrockissa ja Flow-festivaaleilla. Katuruokaa tarjoileva Street Food Carnival saapuu perjantaina osaksi Turku Design Festivalia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.