Tuoreen leivän tuoksu on aina huumaava ja pitää sanoa, että pataleipä oli ihanaa. Pataleipä. Lähes kahdeksankymppinen äitini on aina leiponut ihanaa leipää, mutta minulle leipominen on aina ollut nihkeää
Kattilassa paistaminen pitää leivän mehevänä ja tuo pintaan arinauunista tutun rapean pinnan. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
peruspataleipä. pataleipää pellavansiemenillä. ruisleipä pataleipänä. Auringonkukansiemenet ovat hyviä siemennäkkärissä, salaatissa ja myös pataleivässä
S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. /. N. g. R. U. -. b. 3. 0. 5. 4. 7. 2. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
Kattilassa paistaminen pitää leivän mehevänä ja tuo pintaan arinauunista tutun rapean pinnan. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Kokeilin vähän myöhäisherännäisenä tällaista pataleipää. Erittäin helppotekoinen ja hyvä leipä. Tein tämän Cebicin keittiössä -blogista löytämälläni ohjeella
Pataleipä. 2tl suolaa. 1tl kuivahiivaa. 7dl vehnäjauhoja. 3½dl reilusti kädenlämpöistä vettä. Sekoita kulhossa kuivat aineet ja sekoita joukkoon nopeasti neste
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.