Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeellapohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. tätä mun tomaattikastiketta pizzalle ja Ruokapankin resepteistä löytyy myös useampi tomaattikastike mikä soveltuu pizzalle tässä muutama kirsikkatomaattikastikeja tulinen tomaattikastike
Pizzapohja. Myös tomaattikastike kannattaa valmistaa itse ja tässä siihen helppo ohje. Itsetehdyt pizzat ovat todella herkullisia ja täytteeksi voi laittaa mitä vain tekee mieli
Päätin testata rukiista pizzapohjaa. Googlasin ruispizzataikinan ja katsoin parhaat tulokset. Mainostanpahan nyt kuitenkin, että tällä kertaa täytteinä toimivat jauheliha, paprika ja tuoreet herkkusienet
Laita kaikki ainekset teholeikkuriin tai vastaavaan vekottimeen ja surrauta kaikki ainekset sileäksi ja tasaiseksi kastikkeeksi (tarvittaessa voit murskata valkosipulinkynnet jo etukäteen, mikäli epäilet laitteesi tehoja)
Blogia pidempään seuranneet tietävät ja muistavat varmaankin mun keittokirjariippuvuuden. En vain voi vastustaa kauniita, herkullisia kuvia sisältäviä kirjoja
Oli muuten maukasta pizzaa ja vielä kevyttä. Löysin netistä (Tikis-sivustolta)joku aika sitten vinkin hiilarittomasta pizzapohjastaja pakkohan se oli testata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.