Runebergin kakku
Passion for Design & Desserts
Passion for Design & Desserts
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kakku on paistettu pienessä vuoassa, joka on halkaisijaltaan 20 cm Kakusta riittää hyvin noin 8 - 10 palaa
  • Kakku
  • 150 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa 1 dl tummaa muscovadosokeria (tai fariinisokeria)
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 100 g mantelijauhetta (voi olla kuorimattomista manteleista jauhettua)
  • 80 g mantelirouhetta
  • 1 dl korppujauhoa
  • 3/4 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • Kostutukseen
  • 0,5 dl appelsiinimehua
  • 2 tl sokeria
  • pari tippaa karvasmanteliaromia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.