Runebergin tortut
Punapään Ruokavillitykset
Punapään Ruokavillitykset
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5.2. on jälleen Runebergin päivä, eli jostain tammikuun puolen välin paikkeilta näitä perinteisiä karvasmantelilla, punssilla, hillolla ja tomusokerikuorrutteella makeutettuja (usein siltikin luokattoman kuivia) leivonnaisia. Helppoja tehdä, mutta myös helppoja ryssiä. Ainakin sen mukaan, kuinka paljon ylikuivia torttuja olen vuosien saatossa syönyt. Tortuista on tehty aivan liian pitkiä, jolloin jää liiaksi kuivaa taikinaosaa ilman makeita hörtylöitä. Epic fail.
  • 200 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.