Runeberginkeksien jälkeen siirrytäänkin sulavasti perinteisiin runebergintorttuihin. Joka tapauksessa runeberginkeksit pohjautuvat tähän runebergintorttuohjeeseen, jonka löysin Marttojen sivuilta
Voitele silikonivuoka/annosvuoat ja kaavi taikina niihin. Aikainen lintu madon nappaa. Noh, tämäpä tirppa oli myöhässä eikä mistään kaupasta löytynyt enää karvasmanteli aromia
Ohjeen tähän gluteenittomaan ja laktoosittomaan Schwarzwaldin kakkuun sain työpaikkani ravintolan kylmäpuolen vetäjältä, joka on työskennellyt kakkuleipurina Saksassa 10 vuoden ajan
Isäinpäivän herkkuja vielä luvassa eli tälläistä kinkkurullaa oli tiedossa. Tein isontortillakuoren sisään soosin kaupan valkosipuli-dippijauheesta ja 2 dl maustamatonta jogurttia
En omista runebergintorttuvuokaa, joten jouduin tekemään tortut jälleen perusmuffinivuoassa. 1 1/2 dl vettä. 1/2 dl punssia (laitoin Flaggpunch-likööriä)
/. /. /. /. /. /. /. /. /. K. a. n. s. l. i. r. u. o. j. m. e. J. L. R. b. g. k. t. y. ä. ö. d. (. ). 5. h. p. v. ,. F. A. -. T. M. N. I. E. f. 1. 2. U. S. B. G. O. 6. 0. 3. +. 7. P. V. 9. c. D. d l. t l
Pöydällä oli lounaalta jääneitä perunoita, pussillinen fenkoleja ja pari nippua parsaa. Muistin Beach House Kitchenin postauksen Espanjalaisesta munakkaasta
Tein meille viikonloppuna hieman uudenlaisen täytteen tortilloja varten. En aiemmin ole itse käyttänyt ruuanlaitossa linssejä, vaikka olenkin niihin tutustunut muualla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.