Pienen kesälomareissun jälkimainingeissa on ihanaa palata vielä hetkeksi lomatunnelmiin ja arkistoida muutama herkullinen ruokakokemus tänne blogiinkin
Restoran Ö. Goat cheese and spruce syrup (ash cookie) & Põltsamaa Kuldne 2005. Lähdimme O. n kanssa lokakuussa ensimmäistä kertaa ilman Pikkukokkia viikonlopuksi reissuun
Palasimme uuden vuoden ensimmäisenä sunnuntaina minilomalta isäni luota Tallinnasta. Sain tähän munakkaaseen kipinän isäni luota Tallinnasta viime viikolla
No niin, nyt on toivuttu parin päivän takaisesta märinästä. Kiitos kaikille ihanista viesteistä. On aina kivaa, kun kommentoitte, ja viimeisimmät viestit olivat niin ihania, että oma mörköily alkoi sekä nolottaa että naurattaa
Kivaa sunnuntaita sulle. Toivottavasti kulunut viikonloppu on ollut onnistunut. Minä olen nauttinut hyvästä ruuasta, vaniljantuoksuisista kynttilöistä, Tallinnaa hellineestä lumipyrystä (
Somessa on vilissyt monenmoista sovellusta s`mores herkuista. Tutuin tapa tehdä herkku, on paistaa nuotiolla vaahtokarkki ja tunkea se suklaan kanssa kahden keksin väliin
Voin sanoa, että kaikenlaiset suklaakakut on mun heikkous. Jos ravintolassa otan jälkkäriä, niin maistan usein listalta suklaakakkua, jos sitä sieltä löytyy
Minä koristelin Tallinnasta löytämilläni mansikkakookospalleroilla ja kultaisilla sokerihipuilla. Tässä nopeat ja nätit tarjottavat sille ihan parhaalle ystävälle tai rakkaalle
Uuniperuna syntyy mukavasti vanhasta perunasta. Kuvat. TS/Jonny Holmén. Kotimaista uutta perunaa odotellessa kannattaa kokata vanhasta perunasta ruokia, jotka eivät uusista potuista onnistu
* * *. For English please see here. Edellisessä kirjoituksessa pohdin erikoisruokavalioita ja sitä, onko niillä mässäily mennyt itseriittoisuudessaan jo liian pitkälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.