Ruokaisa salaatti riittää pääruoaksi
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • rypsiöljyä
  • 350 g biisonin tai naudan sisäfileetä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 2 ruukkua jääsalaattia
  • 2 punttia paksoita eli pinaattikiinankaalta
  • 50 g punamangoldia
  • tummaa balsamicoa
  • 100 g litteää vihreää papua
  • 8 kananmunaa suolaa
  • kananmunaa
  • mustapippuria
  • 2 tl silputtua tilliä
  • 1 ½ ruokakermaa
  • kerma
  • 320 g kylmäsavustettua lohta
  • 100 g tammenlehtisalaattia
  • 150 g punasikuria
  • 100 g mozzarellaa
  • 50 g viinirypäleitä
  • ½ kurkku
  • 1 lime Kastike
  • 50 g täysmajoneesia (82%)
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 4 pientä tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen omena
  • 2 punttia romaine
  • 1 rasia rucolaa
  • 70 g marinoitua maa-artisokkaa pilkottuna ja valutettuna
  • 400 g halloumi-juustoa
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 rkl cashewpähkinöitä
  • sormisuolaa
  • ½ dl omena-valkoviinietikkaa
  • ½ dl oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.