Ruokamuisto 80-luvun Bulgariasta: Yrttiset lammasjauhelihapihvit ja Shopska-salaatti
Riikka rokassa
Riikka rokassa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Yrttiset lammasjauhelihapihvit
  • 500 g karitsan jauhelihaa
  • 1/2 sipuli (n. 60 g)
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 kananmuna 1/2 ruukku tuoretta lehtipersiljaa (myös varret)
  • 1/3 ruukkua tuoretta minttua (varret myös)
  • kukkurallinen 1 tl kuivattua timjamia
  • suolaa, mustapippurirouhetta
  • paistamiseen tilkka auringonkukkaöljyä
  • Shopska-salaatti
  • 4 kypsää isoa tomaattia
  • 1 kurkku 1 vihreä paprika
  • sipulinvarsia tai punasipulia ohuina renkaina
  • 1/2 ruukkua tuoretta lehtipersiljaa
  • 200 g lampaanmaitojuustoa (Feta)
  • 4 rkl hyvää oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • (mustapippuria)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.