Italiassa. vietettyjen kahdeksan kuukauden + yhden viikon jälkeen on aika koota yhteen ja. tallentaa muistiin hieman italialaisia ruokakokemuksiani kyseiseltä ajalta
Rakastan suunnitella ja järjestää juhlia, lemppareihin kuitenkin kuuluu lasten synttärit. Synttäreillä, kun kaikki ei ole niin vakavaa, voi toteuttaa kaiken vähän rennommin eikä siis stressistä ole tietoakaan
Marita Joutjärven ja Vittorio Gianninin ”bambino” eli ”Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana” on parasta, mitä keittokirjamaailmassa on tapahtunut vuosikausiin
Aloitin heti herättyäni päivän ruokien teon. Päivä on taas alkanut ihanan aurinkoisena. kanarisottoa, eilisestä jäänyt jauhelihakastike päättyi canneloonejen sisään sekä juustosämpylät ovat kohoamassa liinan alla ja pääsevät pian paistumaan uuniin
Mutta, myönnän myös olevani todellinen tuuliviiri ruokien suhteen. Täytetyt bataatit. Julkaistu. Postasin kuvan tällä viikolla blogin Facebook-sivulle täytetystä uunibataatista
Sain reseptin kauan sitten, itse ruokien taitajalta sekä makujen mestarilta, Igorilta. Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan
En tehnyt uudenvuodenlupauksia, mutta päätin, että lopetan turhan ruokien ostelun, keskityn käyttämään jo kotoani löytyviä aineksia ja hankin ainoastaan sitä, mitä oikeasti tarvitsee
Italialainen Piccini Memoro Bianco on Viognerin (40%), Chardonnayn (30%), Vermentinon (20%) ja Pecorinon (10%) sekoitus, jonka kuiva hapokkuus olisi omiaan myös kermaisten ja täyteläisten ruokien (pastojen) seurana
kyllä aina saanut kunnon kotiruokaa, mutta uusien ruokien kehittäminen ja improvisointi. Ne,. joille Mama Gastron blogi on tuttu, ovat huomanneet, että meidän perheessä ei
Rakastan joulun valmistelua ja herkkujen suunnittelua näiksi juhlapyhiksi. Joulujutut on vienyt yllättävän paljon aikaa ja muutamia reseptejä on jo tehty joulua silmällä pitäen
Jos pidät erikulttuurien ruokien sekoituksesta voit kokeilla näitä marokkolaisen minttukastikkeen, kreikkalaisen Tsatsikiin, englantilaisen Cole slaw salaatin, intialaisen mangochutneyn ribsien kanssa
Marjat kannattaa lisätä ruokien joukkoon niin loppuvaiheessa kuin se vain on mahdollista. Kotimaiset marjat sopivat mainiostisekä suolaisiin ruokiin että makeita herkkuja täydentämään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.