rusina-raparperipiirakka resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 40 g voita t. margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl kardemummaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 250 g fariinisokeria
  • 150 g voita t. margariinia
  • 6-7 dl raparperinpaloja ja rusinoita
  • minuuttia.kiehauta täytettä varten fariinisokeri ja rasva kattilassa ja
  • minuuttia.kuumenna ensin 225 asteeseen ja vähennä lämpö heti 200

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.