Tykkään lihamurekkeesta, koska se on nopea ja helppo tehdä ja lisäksi siihen saa helposti vaihtelua lisäilemällä murekemassaan eri asioita, esimerkiksi sieniä
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Se on ylivoimaisesti parasta maailmassa ja parantaa oikeestaan minkä vaan ruoan, kun se on mukana. Arkena sitä ei niin usein meillä syödä, suolaisuutensa takia, joten kun herkutella halutaan, pekonia pöytään ja äkkiä
Mummolassa syötiin lihapullia ja lihakääryleitä. Lähes aina, kun löydän sisä- tai paahtopaistia hyvässä tarjouksessa, ostan sitä ja teen siitä lihakääryleitä, uunipaistia tai huippuhyvää jauhelihaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.