Ruusukaalia ja appelsiinia, rosmariinia ja puolukkaa: Joulun parhaat reseptit
Mustikkapasta
Mustikkapasta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 dl vettä
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 25 g tuorehiivaa
  • 8 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 5 dl ruisjauhoja
  • 2 dl grahamjauhoja
  • 2 dl
  • 1 rkl rosmariinia
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 dl tummaa siirappia
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku salaattia
  • 1 granaattiomena
  • pähkinäsekoitusta
  • 1-2 appelsiinia
  • taateleita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.