Alkuperäisessä ohjeessa oli lisukkeena kinkkutäyte, mutta minulle tuli perunavohveleista heti mielleyhtymä uuniperunoihin, joista tykkään nimenomaan lohitäytteellä
Makeahkon saaristolaisleivän valmistusohje on vanha tuttu vuosien takaa. Se putkahtelee yleensä jouluna reseptipalstoille, mutta omasta mielestäni se sopii aivan kaikkiin vuodenaikoihin
Rakastan saaristolaisleipää, joten halusin kehittää siitä gluteenittoman version, jotta välttyisin turhilta vatsan turvotuksilta ja nesteen kertymiseltä myös jouluajan herkkupöydässä
O. l. e. n. k. y. ä. t. h. s. a. r. i. o. p. m. K. L. I. j. u. ,. J. v. ). T. S. -. b. g. 1. 3. 0. 4. d. 2. V. /. ö. M. A. 5. P. 7. +. ½. c. ) l. d l. t l
saaristolaisleipää. pehmeää ja tuoksuvaa saaristolaisleipää ei voi vastustaa. Lähdimme. alkuviikosta ajamaan kohti naapurikuntaamme Kemiönsaarta ja Kasnäsin
Nämä lohitäytteiset napit saivat kehuja juhlissa. Ja olivat kyllä ihan mahdottoman hyviä. Olen tehnyt samantapaista täytettä joskus vuosia sitten ja silloinkin nämä herkkupalat katosivat pöydästä nopeaan
Tämä on muuten tosi hyvä ja helppo suolainen tarjottava. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran juhliin. Ja poikkeavaa mukavasti, siitä suolaisesta piirakka tarjonnasta
Tuulihatturulla lohitäytteellätaikina. Pirkka-lehdestä löysin tämän aivan ihanalta kuulostavan ohjeen. Eikä pelkästään kuulostanut vaan myös maistui todella herkulliselle
Tuulihatuista sanotaan aina, että ne ne vasta on vaikea tehdä. Ajattelin siis testata asiaa ihan ensimmäisen kerran, ja hyvin upposi ainakin meidän perheelle
Tässä saaristolaisleivän ohje, josta saat herkkuhetkiä joulupöytään tai vaikka lahjaksi ystävälle. Saaristolaisleipä maistuu verrattomalle ihan pelkästään voin kanssa
Viipale makeaa saaristolaisleipää ja munavoita - muuta herkutteluun ei tarvita. Tämän saaristolaisleivän ohje on muistaakseni alun perin ollut Glorian ruoka & viini -lehdessä, mutta muutin ohjetta tällä kertaa siten, että siitä tulee vain yksi leipä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.