Poistin nahan ja valmistin savufileestä moussea. En poistanut reunoja, jos haluat sen voi tehdä. Itse haluan jättää reunat, koska reunat ovat osa leivän makua ja ronskiutta
Ollaan koko perhe käyt läpi aivan karmiva flunssa ja töissä on menossa pahimmat joulunaluskiireet, joten blogireppana joutuu aina tällaisissa tilanteissa kärsimään
Tässä pikkuresepti suolaisesta naposteltavasta vaikkapa illanistujaisiin. Oliivin maku pehmenee mukavasti tuorejuuston seassa ja valkosipuli tuo sopivasti mausteisuutta
Leivoin saaristolaisleipiä (tällä ohjeella) ja leikkasin noin vuorokauden vetäytyneen leivän viipaleiksi ja viipaleet edelleen kolmeen osaan, jolloin syntyi mukavia suupaloja
Saaristolaisleipä on turkulaiselle tuttu herkku jo lapsuudenkodin keittiöstä, ja muutaman kokeilun jälkeen alkaa tämä periaatteessa yksinkertainen resepti olla meilläkin hallussa
Tänään kutsuin vielä pari sukulaismiestä syömään tänne kalustettuun asuntoon, jossa majailemme pari vikaa viikkoa ja tein jotakin sellaista, jota en voi Brasiliassa kohta enää syödä
Pidän sen tummasta ja makeasta. mausta sekä tiiviistä ja mehevästä rakenteesta. ruista ja siirappia, joten ei niillä yleensä kovin pahaa voi saada aikaiseksi
Ei vaan ole vielä löytynyt kunnollista korvaajaa tavalliselle saaristolaisleivälle. Tämä juustomuffinien ohje on isännän mulle ostamasta kirjasta Leivo arkeen ja juhlaan ilman sokeria javehnäjauhoja
Uskaltauduin maistamaan sitä muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen se onkin kuulunut uusien perunoiden kaverina kesääni, ainakin kerran kesässä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.