Nyt on taas hetki aikaa kirjoittaa uusia blogitekstejä. Mökillä on sää mitä kaunein, mutta ruopatun järvirannan muta on yhä märkänä pihalla ja vuokraisäntä rakentaa kovalla touhulla laituria rantaan
Viime lauantaina vietettiin syntymäpäivääni jälleen kerran - varmaan viidennen kerran. Olen jo aiemmin todennut, että suuret juhlat niin lähellä glögareita olisi ollut valtava voimainponnistus, joten juhlinta on jaettu pienempiin osioihin eri ystävien kesken
Tänään kokeilimme päivälliseksi jotain aivan uutta. Juuri kun eilen pauhasin siitä, että saan tehdä kasvisruokaa vain silloin, kun Samppa on poissa, osottautui väite täysin vääräksi
Sampea luostarin tapaan. Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Ja nyt, yleisön pyynnöstä. kolmen suklaan juustokakun resepti. Viime perjantaisten valmistujaisten jälkeen useampikin henkilö on pyytänyt tämän suklaisen juustokakun ohjetta ja tässä se nyt sitten tulee
Tämän reseptin kehittelin tänään ruokakaupassa. Päivälliseksi olimme suunnitelleet jotain aivan muuta mutta kaikki suunnitelmat menivät uusiksi, kun Samppa lähti Pekan kanssa Lammassaareen
Tein lihiksiä. Ihan oikeita snagarilihiksiä. Joskus pari kolme vuotta sitten Samppa kokeili tehdä lihapiirakoita tällä samalla reseptillä, jota nyt käytin
Elokuun alussa juhlittiin kummityttöni Emmin synttäreitä. Pyysin saada tehdä juhliin kakun Ryhmä Hau -teemalla, sillä niin Emmi kuin monet blogin lukijoiden lapset seuraavat tätä sarjaa
Pikkuveli on keittiömestarina Turussa Ravintolalaiva Cindyn salongissa (). Hän on toiminut mentorinani monessakin ruokaan liittyvässä jutussa ja viime viikonloppuna päästiin taas pitkästä aikaa yhdessä keittiöön
Viime sunnuntaina juhlimme Sampan kanssa yhdeksättätoista hääpäiväämme. Viime vuonnahan vietimme oman hääpäivämme Sampan siskonpojan häissä mutta tänä vuonna hääpäivämme sattui sunnuntaille ja vietimme juhlaa kotona
Crème brûlée eli "poltettua kermaa" En tietenkään mitenkään ehtinyt kirjata crème brûlée- reseptiä tänne blogiin syntymäpäivieni jälkeen, ennen kun jo tein sitä uudestaan seuraavana viikonloppuna
Olen varma, että monet osaavat tehdä raparperikiisseliä. Tässä on kuitenkin oma reseptini, valmistettu oman palstan herkullisista raparpereista tietenkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.