Sarvileivät valkosipuli-juusto- sekä porkkana-rakuunatäytteillä
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 dl vettä
  • 1.5 rkl sokeria
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 1 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 6 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 1.5 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 dl vehnäjauhoja. Lisää vehnäjauhoja
  • 30 cm
  • 2 cm
  • 18-22 min
  • 25 g voita
  • 1.5 dl porkkanaraastetta
  • 1 dl pikakaurahiutaleita
  • 0.5 tl rakuunaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 0.75 tl valkosipulijauhetta
  • 0.5 tl kuivattua basilikaa
  • 1 mm suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.