Perinteinen mustikkakukko toteutettuna hieman terveellisempänä versiona. Keskustelun aikana sitten ilmeni, että en ollut koskaan syönyt mustikkakukkoa, tieto hieman järkytti keskustelukumppaneitani
Mustikkakkukko eli rättänä on mielestäni ihan parhaita herkkuja mitä mustikasta voi tehdä. Tein tällä kertaa kukon annosvuokiin ja hieman kevennettynä versiona
Koulun käynnistä on jo muutama vuosi, mutta tämä ohje tulee aina mieleen kun ajattelen kouluaikoja. ). Ihanan rukiinen kuori ja mustikkatäyte on täydellinen kombinaatio
Tein 30-v. synttäreiden kunniaksi mustikkakukon makeaksi kakuksi, voi kylläpäs maistui. ). Mustikkaukko on tosi helppo tehdä, tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja työvaiheitakaan ei montaa ole
Tämä saattaa ehkä olla yksinkertaista ja nopeaa, mutta aika todella taivaallisen hyvää. Savupaprikajauhe, grillattu paprika -ruokakerma sekä jättikatkaravunpyrstöt muodostavat aika voittamattoman kolmikon
Ohje on kirjasta Perinneruokaa maakunnista. Taisipa olla eka kerta, kun tein tätä herkkua, ja sysäykse taisin saada sekä Inkiväärihillo-blogista että Pirkan ruokalehtisestä
Oikeastaan puoliksi vahingossa tuli tehtyä oikein erinomaista kalakeittoa, kun sunnuntaina lähi-Prismassa ei ollut tarjolla sopivan kokoista lohenpalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.