Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
Puuhasin meille ruokavaraston pari vuotta sitten, tein siitä kohtuusuuren numeron. Enhän muuten olisi saanut sitä valmiiksi, vaan se olisi jäänyt joko pelkäksi aikomukseksi tai vielä pahempaa, keskeneräiseksi räpellykseksi, joka vain lisää sekasotkuista epämääräisyyttä
Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
HYVÄÄ JUHANNUSVIIKKOA. Uudet perunat ja silli ovat itseoikeutettu alkuruoka monessa Juhannuspöydässä. Kaikille ne eivät kuitenkaan uppoa ja ajattelinkin, että tämä on hyvä aika postata myös kilpailevaksi vinkiksi enemmän Italian suunnasta vaikutteita saanut helppo alkupala, jonka bongasin viime viikolla Maku-lehden IG
Äidille. Äitienpäiväksi on usein vaikea keksiä lahjaa, koska äidillä tuntuu olevan jo kaikkea. Kukat on tietysti aina hyvä vaihtoehto ja tällä kertaa annoinkin kukat kakussa
Karita Tykän kirja Hyvä huomenta- Raakaruokaa ihaniin hetkiin on ihanan raikkaan värinen. Vaaleat sävyt ja heleät kuvat korostavat kirjan sanomaa terveellisestä, hyvää tekevästä ja kuitenkin hyvältä maistuvasta raakaruoasta
Äitini täytti tänä vuonna kuusikymmentä vuotta. Saman verran täyttivät myös Domino-keksit, joten julistin äidille, että teen hänelle Dominon muotoisen kakun eli suklaakakun, jossa olisi paksu kerros valkoista täytettä
Meidän perheen äitienpäivää juhlitaan tämän pienen kinuskikakun voimin. ) Tein tällaisen kolmen munan kermakakun, johon laitoin koristeeksi omenankukkia sekä -lehtiä
Sunnuntaina oli taas toukokuun toinen sunnuntai eli äitienpäivä. Äitini on minun kiveni, tukeni, järkkymätön voimavara, johon voin aina tarvittaessa tukeutua sekä ihminen, jolle voin soittaa ilman mitään asiaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.