600 g
savulohipalan, josta poistin ruodot ja nahkan. Jäljellä jäävä määrä (n. 400g) oli riittävä kakkuun. Kaupan myyjä suositteli kokeilemaan heidän omaa majoneesipohjaista tuotetta, kalamestarin kalakas herkku, joka sopii hyvin mm. voileipäkakun täytteeseen. En tiedä saako kyseistä täytettä muista ketjun (Citymarket) kaupoista, mutta tilalle voisi käyttää esimerkiksi Felixin lohimajoneesia tms. Toiseen täytteeseen laitoin kananmunaa, maustekurkkua ja raejuustoa. Ja mielestäni kakusta tulikin aika maukas ja sopivan kostea.
Voileipäkakkuja tulee syötyä liian harvoin. Ainakin mun mielestä. Toisaalta niiden viehätys saattaa piillä juurikin siinä, että niitä saa yleensä vaan ylioppilasjuhlissa ja valmistujaisissa
Viime aikoina on tullut tehtyä paljon voileipäkakkuja, mutta ei kuitenkaan kalakakkua ikinä. Minulta pyydettiin kaksi voileipäkakkua joista toinen oli lihakakku ja siihen teinkin jo todella hyväksi toteamallani ohjeella kinkku-salamivoileipäkakun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.