Savulohi-voileipäkakku
Pieniä ja suuria helmiä sokerista
Pieniä ja suuria helmiä sokerista
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g savulohipalan, josta poistin ruodot ja nahkan. Jäljellä jäävä määrä (n. 400g) oli riittävä kakkuun. Kaupan myyjä suositteli kokeilemaan heidän omaa majoneesipohjaista tuotetta, kalamestarin kalakas herkku, joka sopii hyvin mm. voileipäkakun täytteeseen. En tiedä saako kyseistä täytettä muista ketjun (Citymarket) kaupoista, mutta tilalle voisi käyttää esimerkiksi Felixin lohimajoneesia tms. Toiseen täytteeseen laitoin kananmunaa, maustekurkkua ja raejuustoa. Ja mielestäni kakusta tulikin aika maukas ja sopivan kostea.
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 3 maustekurkkua
  • 1 prk (200g) raejuustoa
  • 1 tl sitruunapippuria
  • ripaus valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.