Savumuikkutapenade – Suitsurääbisetapenade
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 minuuttia
  • 220/170 g (1 säilyke) savumuikkuja (ei öljyä)
  • 150 g GAEAn käsinpoimittuja kalamata oliiveja
  • 1 rkl kapriksia
  • pieni
  • pieni nippu tilliä
  • 1 varsi kevätsipulia tai 1 pieni salottisipuli kuorittuna ja paloina
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • 220/170 g (1konserv) suitsurääbiseid (ei ôli)
  • 150 g GAEA käsitsi korjatud kalamata oliiveja
  • 3 sl oliiviôli

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.