) Koristele parmesaanilastuilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja basilikanlehdilläInternettiä selatessani päädyin siihen tulokseen, että tämä pasta on taitaa olla nimetty Turussa toimivan Ravintola Blankon () lammaspastan mukaan, jota on kehuttu taivaalliseksi
P. a. t. r. u. o. k. ,. e. s. i. m. ä. b. g. n. d. p. y. l. v. A. (. 4. ). ~. 6. 0. 3. 1. h. j. 2. -. 5. L. c. ö. K. z. H. R. S. J. T. V. ". " g. t l. d l
Kuullota tomaattipyreetä kevyesti lihojen seassa ja kaada päälle demi-glase ja punaviini. Mausta kastike minttuhyytelöllä, pippurilla, timjamilla, laakerinlehdillä sekä suolalla ja hauduta kastiketta kunnes liha on mureaa
Mulla oli vuosia "lammaskammo", kun joskus vuosia sitten pilasin lampaanpaistin totaalisesti tehden siitä aivan kammottavan makuista pöperöä, sitä kuuluisaa hikistä villasukkaa
Ostettiin silloin ystäväni kanssa karitsa puoliksi Kempeleestä, Ohukaisen lammastilalta. Nyt en lähtenyt metsästämään uutta ja ihmeellistä reseptiä, vaan kokkausfilosofiana toimi "Makumatka jääkaapin ihmeelliseen maailmaan"
Lisää sardellit sekoittaen ja ripottele päälle persiljasilppua. 1. Ruskista patapalat, siirrä pataan, mausta ja ripottele ja kääntele jauho lihojen joukkoon
Tämä italialainen lammaspata on meillä vakkariresepti, jota on tehty jo lukemattomia kertoja. Siinä ovat juuri täydellisessä tasapainossa suussasulava ja hieman rasvainen lammas ja tomaatin ja valkoviinin tuoma happamuus
Asettele perunat, porkkanat ja sipulit vuokaan lihapalojen ympärille ja väliin. Ripottele päälle suolaa, lisää pippurit ja asettele laakerinlehdet ja rosmariinioksat lihan-juureksien väliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.