Jäistä ruokaa on helppo kuljettaa, kun se ei vuoda, läiky tai sotke. Teen kerran viikossa isomman satsin ruokaa pakkaseen ja otan aamulla töihin lähtiessäni jäisen ruokakalikan mukaan
Mies sai työpaikailta "joululahjaksi" kilon köntin parmesaanijuustoa italiasta, joten se piti tuhota ja mielessäni oli ollutkin että joku risotto tälläviikolla tehdään
N. y. t. h. ä. n. o. j. l. e. k. r. a. p. s. i. v. u. d. m. I. M. -. (. 2. /. 0. 1. 3. ). ,. E. O. T. H. P. ö. S. R. K. 6. b. w. ½. 5. g. 7. V. L. J. A. 4. Ä. d l. t l
Reseptintiivistämiseksi en näpytellyt risoton perusohjetta, vaan linkkasin sen ainesosalistaan. Tämä fenkolirisottoresepti löytyi Jamie Oliver Italiassa -kirjasta, jota ikävä kyllä en ole millään ilveellä löytänyt omaksenisuomenkielisenäopuksena, vaan joudun sitä lainailemaan kirjastosta
M. i. l. a. n. o. e. r. s. t. (. ". ò. g. d. k. u. v. h. m. ä. ). S. y. j. p. ö. ,. b. c. I. J. R. -. K. T. A. 1. /. 4. 2. V. N. C. 8. 0. 3. 6. H. 5. L. P. B. &. n l. d l. g r
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.