myTaste
myTaste.fi
Etsi
Suositut kategoriat
Kakut
Herkut
Kasvis
Kana
Suolaiset
Piirakat
Liha
Leipä
Gluteeniton
Joulu
Keksit
Nam
Pasta
Leivokset
Keitto
Kakku
Suklaa
Ju
Paleo
Broileri
Sämpylät
Pullat
Pizza
Vegaani
Cupcakes
Ni
Lammas
Karppi
Poro
Halloween
Mokkapalat
Thai
Makkara
Aasia
Hirvi
Lohi
Suositut reseptit
Käyttäjien luomat reseptit
Sivut
Tietoa myTaste - sivusta
FAQ
Tuki
Evästeet
Työpaikat
Käyttöehdot
Yksityisyydensuoja
Analytiikka
Lisää resepti
myTaste actions
Asenna myTaste-selainpainike
Luo uusi resepti
Save recipe from a website
Yhdistä blogi myTaste-sivustolle
Notifications
You have no notifications
Kirjaudu sisään
Luo tunnus ja kirjaudu sisään
Jaa tämä resepti
0
Tallenna
Ripaus tryffeliä
Seepiapasta
Arvostele tämä resepti!
Oma arvostelusi
Yleisarvosana
0
0
arvostelut
0
0
Ainesosat
2 tuoretta
kesäsipulia varsineen
2-3 valkosipulin
kynttä
3-4 kypsää
tomaattia
400-500 g
puhdistettuja seepioita
öljyä
400 g
fusilleja
persiljaa
10-15 minuuttia
Pastan kiehuessa pilko grillatut seepiat sopiviksi suupaloiksi ja pätki sipulin varret. Kun tomaatit ovat pehmenneet, lisää seepiat, sipulin varret ja lasillinen valkoviiniä kastikkeeseen. Anna kiehahtaa ja tarjoile pastan kera.
Ohjeet
Kommentit
Kirjaudu sisään
tai
Rekisteröidy
ja kirjoita kommentti.
Julkaise
Ripaus tryffeliä
1
702
Seuraa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.