-. -. -. -. -. -. V. ä. l. i. p. o. s. t. a. u. k. e. h. d. m. n. r. v. K. j. y. N. ,. c. W. b. g. A. 2. 0. 1. T. ö. M. H. I. R. E. C. O. P. S. U. L. J. 6. f. /. 3. D. B. 4. 5. (. ). d l. t l
-. -. -. -. V. i. m. e. k. s. u. n. l. a. t. o. h. r. v. ä. f. ,. j. p. ö. N. y. J. E. H. I. R. U. L. K. O. P. A. S. T. 5. 0. g. 1. 8. 4. d. C. B. F. D. Ä. 2. 3. M. /. d l. t l
-. -. -. -. -. E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
Lasagnen voi valmistaa myös lihattomana versiona vaihtamalla jauhelihan esimerkiksi soijarouheeseen, nyhtökauraan, sieniin tai tekemällä pelkästään sakean tomaatti-kasviskastikkeen
-. -. -. -. -. -. -. S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
Jatkoin hauduttamista low-asetuksella vielä kaksi tuntia ja siinä vaiheessa lihapalat alkoivat olla jo lähellä hajoamispistettä, niin mureita ne olivat
Leikkaa hirvenlihasta ohuita viipaleita kastikkeen ja joululaatikoiden kanssa tarjottavaksi. Kun arvioit paistin olevan kypsä, työnnä siihen paistilämpömittari ja tarkista sisälämpö
Päätin kokeilla uunissa paistettujamaa-artisokkiaja löysin netistä vähän vinkkiä. Tämä on lisuke joka sopii vaikka mille liharuualle, kaikille joiden seuraksi olisi ensin ajatellutpaistettuja perunoita tai uunijuureksia
-. -. -. -. -. -. I. l. a. h. d. u. i. n. k. o. m. s. p. e. ä. j. v. t. r. c. ô. K. ,. y. g. ö. S. 2. 1. /. (. 3. ). H. V. E. P. L. M. T. 6. 0. 5. f. d l
-. -. -. -. T. e. i. n. v. l. s. a. t. r. c. o. (. j. k. u. p. ). h. d. E. y. m. ,. ä. F. g. L. ö. P. C. 1. 2. 5. 7. 0. R. S. M. K. H. w. A. f. k g. d l
Jos koet samoja ongelmia kokeile speltti- tattari-, tai gluteenitonta riisipastaa. Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
Gochujang-hirvihampurilainen. Paisti on meillä perinteisesti ollut pitkään rautapadassa haudutettua, lähes murenevan kypsäksi -vaan ei kuivaksi- haudutettua juhlaruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.