Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
torstai 21. tammikuuta 2016. Helppo kattilaleipä/pataleipä. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Olen vältellyt viljapohjaisia leipiä jo jonkin aikaa, ja toisaalta olen myös halunnut tehdä siemenleipää, joten tämän päivän resepti osuu sikäli kohdilleen
Löysin aivan mielettömän helpon ja hyvän siemenleivän ohjeen täältä Kiitos hyvää blogista. Aineet vaan sekaisin, leipävuokaan ja jääkaapin kautta uuniin
Siemenleipä. Teki kovasti mieli leipoa tuoretta leipää ja päädyinkin sitten tällaiseen vuokaleipään. Meinasin innostua ja tehdä kerralla kaksi annosta mutta päätin ensin kokeilla reseptiä ja sitten vasta tehdä suuremmat erät
Ihanin siemenleipä. Tämä on vannomatta paras gluteeniton leipä minkä olen koskaan ikinä tehnyt. Tämä taitaa olla paras leipä ihan kaikkien leipienkin kategoriassa
Siemennäkkäristä innostuneena, olen tehnyt pariin otteeseen myös siemenleipää. Kuten siemennäkkäriin, tähänkin syntyy helposti himo ja leipää tulee kahmittua viipale toisensa jälkeen
Siemenleipä. En muista, koska olisin viimeksi upottanut käteni leipätaikinaan. Sinänsä sääli, sillä leivän leipominen on oikeastaan aika terapeuttista ja onhan se itse tehty leipä hyvääkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.