Sienillä ja tomaatilla täytettyä vasikan ulkopaistia
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 800 g vasikan ulkopaistia
  • 400 g sieniä (kantarelleja, suppilovahveroita, tatteja)
  • 150 g kypsiä kirsikkatomaatteja
  • 150 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 kpl banaanisalottisipuleita
  • 1/2 dl vasikanlihalientä (esim. Puljonki)
  • 1 dl kuohukermaa
  • hyvälaatuista suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • sokeria
  • 4 dl vasikanlihalientä (esim. Puljonki)
  • 3 dl portviiniä
  • 2 cm pala juuriselleriä
  • 1 kpl banaanisalottisipuli
  • 1 kpl valkosipulin kynsi
  • ½ dl silputtua tuoretta persiljaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 3 tl hyvälaatuista suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • nokare voita
  • 8 kpl kiinteitä perunoita
  • 100 g parmesan-juustoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.