Sienillä täytetty porsaanfilee
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g porsaan sisäfilee
  • 1 l sieniä (suppilovahvero, kantarelli, herkkusieni tms.)
  • 150 g pekonia
  • 1 dl silputtua tuoretta rakuunaa
  • 1 cm pala palsternakkaa
  • 1 kpl banaanisalottisipuli
  • 1 kpl valkosipulin kynsi
  • 50 g pinjansiemeniä
  • hyvälaatuista suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • öljyä paistamiseen
  • ½ l vasikan lientä (esim. Puljonki)
  • 3 dl marsalaviiniä
  • 1 cm pala palsternakkaa
  • 1 kpl pieni porkkana
  • 1 cm pala juuriselleriä
  • 1 kpl pieni sipuli
  • hyvälaatuista suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • nokare voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.