Sienipasteijat
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Sienipasteijat
  • 12 kpl
  •  
  • ruis-rahkavoitaikina
  • 125 g voita
  • 1,5 dl mantelijauhoja
  • 1 dl ruisjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
  • 1 tl psylliumia
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 mm suolaa
  • 125 g (0,5 prk) maitorahkaa (vaihtoehtoisesti kaurakermaa tai juoksevaa tofua)
  •  
  • täyte
  • 0,5 l sieniä silputtuna (tai kaksi pientä kourallista kuivattuja sieniä, turvotetaan vedessä ja silputaan)
  • 0,5 sipuli silputtuna
  • 0,5 dl kermaviiliä
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna silputtuna
  • 0,5 dl persiljaa tai lipstikkaa silputtuna
  • (1 tl sienisuolaa)
  • (0,5 suolakurkku hienoksi siputtuna)
  • suolaa ja musta- tai maustepippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.