Tarvoin tänään sienimetsässä kolme tuntia noukkien maasta kamalan määrän suppilovahveroita. Tällä kerralla sienestämisestä teki extra-kivaa se, että mulla oli harmaan karvaisen kaverin lisäksi toinenkin neitipuolinen kaveri mukana
Tässä. piirakassa sienten maku pääsee kunnolla oikeuksiinsa, kun täytteeseen ei tule. juustoa. Pohjataikinan annos on sellainen, että siitä tulee himpun paksumpi
S. e. o. l. i. s. t. a. h. n. y. k. v. p. u. ä. O. -. m. R. ö. ,. j. N. T. r. P. J. (. g. ). 2. d. 1. 0. 6. 5. 3. L. 4. E. f. V. 7. M. 8. K. 9. H. F. ) l. d l
En voi kutsua itseäni safkabloggaajaksi, jos sivuiltani ei löydy edes yhtä sienipiirakkaohjetta. Ollaanhan tässä sentäs suomalaisia, ja itse ainakin miellän tämän ruoan yhdeksi perinneherkuksemme
Sienet kuuluvat meidän perheessämme syksyn kokkailuihin ihan viikottain. Tällä kertaa pääsin leipomaan kummisetäni noukkimasta sienisaaliista, jonka saimme viikonloppuvisiitiltämme kotiinvietäväksi Keski-Suomen puhtaista metsistä
Sienipiirakka. kuori. 100g huoneenlämpöistä voita. 3 dl vehnäjauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 0,5 tl suolaa. 3/4 dl kylmää vettä (tai sen verran, että taikinasta tulee kiinteää)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.