Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen. Olen himoinnut jo pitkään munakoisopaistosta, joka on hieman kuin lasagne ilman pastaa tai kasvismoussaka
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaallasalaatilla
Paista kanafileet kokonaisena, suolaa ja pippuroi ne, (me käytämme tässä vielä jenkkiläistä Old Bay-mausteseosta, voi käyttää jotain fajitas/jenkki/muuta mausteseosta)
Pidän itseäni kuitenkin vasta parin vuoden kokemuksella jossain määrin aloittelijana luonnonmukaisen ravinnon ja etenkin kosmetiikan suhteen, noin niinkuin itse tehtynä
M. e. n. v. i. k. o. s. y. ä. l. a. t. r. m. p. ,. j. u. h. d. g. J. K. ö. -. f. Y. T. b. O. R. L. E. V. (. 4. ). ù. 1. 2. 0. B. c. 7. 3. z. á. 5. x. P. *. ". S. A. /. I. 8. 6. U. N. d l. t l. k g. g )
Paista siikafileetkuumallapannulla voissa. Kalafile ei tarvitse aina kaveriksi raskasta perunamuussia, vaan lisukkeeksi voi tehdä vaikkapa hieman uunikasviksia
Sulata voi ja lisää kerma-kahviseokseen, anna seoksen jäähtyä. Lisää jauhoseos joukkoon, sekoita kevyesti ja lisää joukkoon pilkotut suklaapatukat ja Amerikan pastillit
R. a. v. i. n. t. o. l. L. y. C. h. p. -. s. ö. k. u. ,. e. ä. j. m. P. r. d. b. T. S. G. V. F. c. M. O. 6. 1. 8. 5. 3. A. x. D. 4. K. J. 0. g. E. w. f. U. N. I. H. 2. d l
Poisson meunière (Kalaa sitruunan ja ruskean voikastikkeen kanssa). ♥ Tilasin alkukesällä nettikaupasta hänen kirjoittamansa The Little Paris Kitchen - Classic French recipes with a fresh and simple approach -keittokirjan ja olen kokeillut jo useampaa kirjan reseptiä
Olen viimeisen vuoden aikana ihan toden teolla tykästynyt meksikolaiseen keittiöön. tuoreisiin raaka-aineisiin ja makuihin, joissa yhdistyy tulisuus, raikkaus ja hapokkuus riemastuttavallatavalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.