En ehtinyt talviolympialaisia katsomaan, paitsi miesten 500m pikaluistelun. Sen sijaan instagrammailin, ihan vaan for fun ja rakkaudesta ruokaan, melkein joka päivä jotakin korealaista olympialaisten hengessä
Tartar on noussut huipputrendikkääksi herkuksi, ja siihen törmää nyt kaikkialla. Tällä viikolla tartaria tarjoiltiin niin Suomen kokkimaajoukkueen uuden harjoitustilan Leijonarannan avajaisissa, Suomalaisen ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkintojen jakotilaisuudessa kuin myös kokkikoulu Espan tilaisuudessa, joissa varsinaissuomalaiset ruokatuottajat esittäytyivät helsinkiläisille
For salmon tartar you need abt. 300 g fresh salmon, avocado, 1/3 peeled cucumber, and small red onion. Cube all ingredients, onion cubes a bit smaller than other ingredients
Latket, röstit, paistikkaat. pannulla paistetetuille perunaletuille on monta nimeä. Kutsuipa raastetuista perunoista tehtyjä lettuja millä nimellä tahansa, ne ovat yksinkertaisuudessaan mitä mainioin ruoka
Tästä juustokakkureseptistä sain vinkin Hong Kongissa asuvalta ystävältäni Sandyltä. Tämä kakku oli minulle aivan uusi tuttavuus, eikä ihan ensimmäisellä kerralla onnistunut
Tätä herkkua tulee syötyä varsinkin jouluna, mutta miksei muutenkin ympäri vuoden. Itse graavattu lohi maistuu mainiolta ja raikkaalta, kannattaa kokeilla, ei ole iso vaiva
Unelman kevyttä ja pehmoisen pehmoista, ilman kuorrutetta vähäkalorista ja -rasvaistakin. Ystävänpäivän kuppikakkujen ei ole pakko olla kaikella mahdollisella ladattuja, kevyempiäkin voi joskus tehdä
Lauantaina järkättiin taas äidin kanssa perinteiset pikkujoulut. Tai kai sitä voi jo perinteeksi sanoa, kun nämä kerran jo kolmannet pikkujoulut olivat
Kylmäsavulohesta pyöräytetty "tartar" on todella helppo ja nopea valmistaa. Klassikko maistuu hyvin alkupalana tai pikkutarjottavana vaikka buffetpöydässä tai ihan muuten vaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.