Tällä reseptillä tulee noin kaksitoista isoa keksiä mutta jollet välttämättä tarvitse gluteenittomia pikkuleipiä voit kokeilla reseptiäni kahdet pikkuleivät samasta taikinastaGluteenittomat inkiväärikeksit1½ dl tummaa Muscovadosokeria50 g voita1 dl tattarijauhoja1 dl maissijauhoja1 kananmuna1 tl leivinjauhetta1 tl suolaa½-1 dl hillottua inkivääriäMurskaa sokerista liian isot paakut morttelissa
Olen ennenkin jaulkaissut munakasrullan reseptiä joten ei ole ihan vieras ruoka. Todella maukas ja täytteävä ruoka jossa täytteiden raja on vaan mielikuvitus
Herkullinen, tahmea ja täyttävä saaristolaisleipä on ainakin itselleni suurta herkkua. Leivon sitä muutaman kerran vuodessa, yleensä sillä ajatuksella, että toinen leipä päätyy pakkaseen ja toinen saman tien tarjolle
Herkkujälkkäri ravintolassa. ja kotona. Pääsiäiseni sujui kokkailun ja syömisen merkeissä ja ehkä kaikkein parasta olivat rommissa hauduteilla päärynöillä täytetyt letut – rommisiirapilla ja kermavaahdolla höystettyinä
Mausteista possunkylkeä, porkkanaa, omenaa ja perunaa sekä punaviinikastiketta. Jo keväällä sain kolme possunpalaa myöhempää kokkailua varten, eli Leppälän tilan luomupossua Kotitila
Ihania omenia jääkaapit täynnä, mutta nahistuvat ja ruskistuvat liian nopeasti. Mitä tehdä niistä. Kun ei kerta kaikkiaan ihan joka päivä voi herkutella voisilla ja siirappisilla piirailla ja tarte tatineilla, niin on mietittävä jotakin terveellisempää
Inkiväärikeksit. Tyttäreni pääsi jonkin aikaa sitten leipomaan mummolassa pullaa. Sen jälkeen olen saanut kuunnella tarhamatkat jankutusta ”äiti leivotaan äiti leivotaan äiti leivotaan äiti minä haluan pullaa minä leivon pullaa minä haluan minä minä minä jankuti jankuti jank jne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.